Skip to content

Bloemen bezorgen in Boekelo

Verras een ander eens met bloemen

Stel je bent jarig of 25 jaar getrouwd en er staat iemand met een bos bloemen voor de deur! Dan kan je dag toch niet meer stuk? Dat is wat een verrassing met bloemen met je doet. Geef daarom ook eens een bos bloemen in plaats van een kaartje. Zonder het te zeggen, vertel je er zoveel mee. Bijvoorbeeld dat je iemand niet vergeten bent. Of na al die jaren nog steeds heel veel van iemand houdt. Bestel je een mooi boeket of bloemstuk bij Bloembinderij Rick Vlieghuis, dan bezorgen jouw bloemen in Boekelo. Zo zagen we al honderden blije reacties van mensen bij wie we een bos bloemen mochten bezorgen. Kies ook jouw favoriet uit ons online-assortiment om een ander mee te verrassen.

Verse bloemen in de beste conditie, dat zijn de bloemen die we bezorgen in Boekelo. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis gaan we daarvoor elke ochtend naar de veiling. Daar halen we de mooiste bloemen van het seizoen om in onze boeketten en bloemstukken te verwerken. Alle bloemen die je voor 13:00 uur ‘s middags bij ons bestelt, bezorgen we dezelfde dag nog. Verser kun je het dus niet krijgen. En bezorgen doen we maar liefst 6 dagen per week. Van maandag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht. Alleen bij een bestelling op zondag moet je een dagje wachten.

Wil je iemand eens echt verrassen? Voor een verjaardag, trouwdag of gewoon zomaar? Bestel je bloemen dan bij Bloembinderij Rick Vlieghuis en laat ze bezorgen in Boekelo en omgeving.

Rick Vlieghuis, De Bloemist In Hengelo

Een persoonlijk cadeau laat je met zorg samenstellen

Bloemen geef je niet zomaar. Je laat ermee zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft. Kortom: het is een heel persoonlijk cadeau. Daarom wil je wel dat de bloembinderij het boeket dat je cadeau geeft met zorg samenstelt en bezorgt. Dat snappen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis als geen ander. Daarom werken we met een ervaren creatief team en alleen de beste dagverse bloemen. Ook gaat ons assortiment met de seizoenen mee, zodat je het beste krijgt van wat er op dat moment van het jaar beschikbaar is.

Een boeket of bloemstuk wordt nog persoonlijker met een leuk kaartje met een tekst erop. Die voegen we daarom graag aan je bestelling toe. Het is dé manier om een gelukwens, felicitatie of hart onder de riem aan de ontvanger te geven.

Bekijk ons assortiment

Keuze uit de mooiste boeketten en bloemstukken

Bloemen bezorgen in Boekelo en ver daarbuiten

Misschien ken je Bloembinderij Rick Vlieghuis omdat je zelf in Hengelo woont. Dan hoeft dat niet te betekenen dat je de bloemen ook in Hengelo wilt laten bezorgen. Degene aan wie je de bloemen wilt geven woont misschien wel in Boekelo of ergens anders in Nederland. Het kan ook zijn dat je zelf ergens anders woont, maar van een bekende hoorde dat je voor de mooiste bloemen bij ons moet zijn.

Voor de bezorging van je bestelling maakt het niet uit. Bloemen bezorgen doen we ook in andere plaatsen in Overijssel, zoals Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne en Boekelo. Voor alle andere locaties in Nederland is bezorging via Fleurop mogelijk. Het maakt dus niet uit waar de bloemen naartoe moeten; Bloembinderij Rick Vlieghuis is altijd dichtbij.

Bloemen bezorgen Enschede
Bloemen bezorgen Oldenzaal
Bloemen bezorgen Borne
Bloemen bezorgen Delden
Bloemen bezorgen Hengelo

Lang van je bloemen genieten

Van een volle bos rozen of een boeket met seizoensbloeiers wil je het liefste zo lang mogelijk genieten. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis geven we daarom 7 dagen vaasgarantie. Dat kunnen we doen omdat we onze bloemen elke ochtend vers bij de veiling halen. Bestel je diezelfde dag voor 1 uur ‘s middags, dan bezorgen we bloemen in Boekelo die we ‘s ochtends nog ophaalden. Verzorg jij ze daarna volgens de instructies die we je meegeven? Dan durven we te beloven dat je bloemen minimaal 7 dagen mooi staan.

De kans is zelfs groot dat je er na die 7 dagen nog steeds van geniet. Daarnaast zitten er in elke bos altijd een aantal langbloeiers. Als een deel van je bos is uitgebloeid, staan deze bloemen er nog prachtig bij. Geniet hier nog langer van door ze in een paar kleinere vaasje te zetten. Die geef je daarna verspreid door je woning een mooi plekje, of je zet ze gezellig bij elkaar.

Een begrip in Hengelo

Bloembinderij Rick Vlieghuis is al jarenlang een begrip in Hengelo. Het kan dus ook niet anders dan dat we ook veel bloemen bezorgen in Hengelo en omstreken, zoals Boekelo. Ons creatief team in de winkel stelt de bossen en boeketten voor bezorging met veel liefde en plezier voor je samen. Zodat je ook bij bezorging de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent.

Wil je iets bijzonders of juist iets persoonlijks? In onze webshop vind je het allemaal. Weet je wat ook een leuk en origineel cadeau is? Ons bloemenabonnement. Dan komen we zolang je wilt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een mooi bos verse bloemen met leen vaas bezorgen in Boekelo. Omdat de bloemen al in een vaas staan, hoeft de ontvanger niets anders te doen dan genieten!

Back To Top