Skip to content

Bloemen bezorgen in Borne

Voor iedereen een fijne verrassing

Bloemen zijn toch altijd het perfecte cadeau om te geven? Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis in Hengelo denken we van wel. Bloemen die je een ander cadeau doet, kies je altijd met zorg uit.  Bestel je een mooi boeket of bloemstuk bij Bloembinderij Rick Vlieghuis,  dan bezorgen jouw bloemen in Borne. Het zijn boeketten die je zelf meestal ook mooi vindt, maar waarbij je ook nadenkt over de favoriete bloemen en kleuren van de ander. Zo kies je een heel persoonlijk cadeau uit. Ons online-assortiment stelden we met die gedachte in ons achterhoofd samen. Je vindt er zoveel verschillende bloemen en boeketten, dat je echt voor iedereen een mooie bos kan vinden.

Bloemen bezorgen in Borne, dat kan je wel aan Bloembinderij Rick Vlieghuis overlaten. Het is onze missie om je bloemen in de beste conditie bij de ontvanger af te leveren. Daarom gaan we elke ochtend naar de veiling om verse bloemen te halen. Met die bloemen gaan we later op de dag graag voor bezorgingen op pad. Daarvoor moet je wel voor 13:00 uur ‘s middags bestellen. Dan hebben we nog voldoende tijd om je boeket voor je samen te stellen. Bezorgen doen we maar liefst 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag.

Wil jij iemand een echt mooi cadeau geven? Een cadeau waar de ander altijd blij mee is? Bestel je bloemen dan bij Bloembinderij Rick Vlieghuis en laat ze bezorgen in Borne en omgeving.

Rick Vlieghuis, De Bloemist In Hengelo

Een persoonlijk cadeau laat je met zorg samenstellen

Bloemen geef je niet zomaar. Je laat ermee zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft. Kortom: het is een heel persoonlijk cadeau. Daarom wil je wel dat de bloembinderij het boeket dat je cadeau geeft met zorg samenstelt en bezorgt. Dat snappen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis als geen ander. Daarom werken we met een ervaren creatief team en alleen de beste dagverse bloemen. Ook gaat ons assortiment met de seizoenen mee, zodat je het beste krijgt van wat er op dat moment van het jaar beschikbaar is.

Een boeket of bloemstuk wordt nog persoonlijker met een leuk kaartje met een tekst erop. Die voegen we daarom graag aan je bestelling toe. Het is dé manier om een gelukwens, felicitatie of hart onder de riem aan de ontvanger te geven.

Bekijk ons assortiment

Keuze uit de mooiste boeketten en bloemstukken

Bloemen bezorgen in Borne en ver daarbuiten

Misschien ken je Bloembinderij Rick Vlieghuis omdat je zelf in Hengelo woont. Dan hoeft dat niet te betekenen dat je de bloemen ook in Hengelo wilt laten bezorgen. Degene aan wie je de bloemen wilt geven woont misschien wel in Borne of ergens anders in Nederland. Het kan ook zijn dat je zelf ergens anders woont, maar van een bekende hoorde dat je voor de mooiste bloemen bij ons moet zijn.

Voor de bezorging van je bestelling maakt het niet uit. Bloemen bezorgen doen we ook in andere plaatsen in Overijssel, zoals Enschede, Oldenzaal, Borne, Delden en Boekelo. Voor alle andere locaties in Nederland is bezorging via Fleurop mogelijk. Het maakt dus niet uit waar de bloemen naartoe moeten; Bloembinderij Rick Vlieghuis is altijd dichtbij.

Bloemen bezorgen Enschede
Bloemen bezorgen Oldenzaal
Bloemen bezorgen Hengelo
Bloemen bezorgen Delden
Bloemen bezorgen Boekelo

Lang van je bloemen genieten

Van een volle bos rozen of een boeket met seizoensbloeiers wil je het liefste zo lang mogelijk genieten. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis geven we daarom 7 dagen vaasgarantie. Dat kunnen we doen omdat we onze bloemen elke ochtend vers bij de veiling halen. Bestel je diezelfde dag voor 1 uur ‘s middags, dan bezorgen we bloemen in Borne die we ‘s ochtends nog ophaalden. Verzorg jij ze daarna volgens de instructies die we je meegeven? Dan durven we te beloven dat je bloemen minimaal 7 dagen mooi staan.

De kans is zelfs groot dat je er na die 7 dagen nog steeds van geniet. Daarnaast zitten er in elke bos altijd een aantal langbloeiers. Als een deel van je bos is uitgebloeid, staan deze bloemen er nog prachtig bij. Geniet hier nog langer van door ze in een paar kleinere vaasje te zetten. Die geef je daarna verspreid door je woning een mooi plekje, of je zet ze gezellig bij elkaar.

Een begrip in Hengelo

Bloembinderij Rick Vlieghuis is al jarenlang een begrip in Hengelo. Het kan dus ook niet anders dan dat we ook veel bloemen bezorgen in Hengelo en omstreken, zoals Borne. Ons creatief team in de winkel stelt de bossen en boeketten voor bezorging met veel liefde en plezier voor je samen. Zodat je ook bij bezorging de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent.

Wil je iets bijzonders of juist iets persoonlijks? In onze webshop vind je het allemaal. Weet je wat ook een leuk en origineel cadeau is? Ons bloemenabonnement. Dan komen we zolang je wilt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een mooi bos verse bloemen met leen vaas bezorgen in Borne. Omdat de bloemen al in een vaas staan, hoeft de ontvanger niets anders te doen dan genieten!

Back To Top