Skip to content

Bloemen bezorgen in Delden

Niets ruikt zo lekker als verse bloemen, laat jouw bloemen bezorgen in Delden

Bloemen laten bezorgen in Delden? Er is toch niets fijner dan de geur van verse bloemen in huis? Daarom zijn bloemen ook zo’n populair cadeau. Misschien staan ze zelf ook altijd wel hoog op je wensenlijstje. Maar bloemen kan je natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. Bestel je een mooi boeket of bloemstuk bij Bloembinderij Rick Vlieghuis, dan bezorgen jouw bloemen in Delden. Zo hebben we een online-assortiment vol met prachtige boeketten die leuk zijn om te geven, maar ook om zelf te houden. Verwen jezelf of een ander met een plukboeket, veldboeket of een prachtige bos rode rozen. En laat je bloemen door Bloembinderij Rick Vlieghuis in Delden bezorgen.

Niets ruikt zo lekker als verse bloemen. Daarom halen we onze bloemen elke ochtend vers van de veiling. Het liefst bezorgen we ze dezelfde dag nog bij onze klanten thuis. Dat lukt als je bij ons voor 13:00 uur ‘s middags bestelt. Dan hebben we genoeg tijd om je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en je bloemen in Delden te bezorgen. Dat bezorgen doen we van maandag tot en met zaterdag. Alleen op zondag moet je een dagje langer wachten voordat je bestelling bij je voor de deur staat.

Heb je ook altijd graag een verse bos bloemen in huis? Of wil je een ander met een boeket verrassen? Bestel jouw favoriete bloemen dan bij Bloembinderij Rick Vlieghuis en laat ze bezorgen in Delden en omgeving.

Rick Vlieghuis, De Bloemist In Hengelo

Bloemen laten bezorgen in Delden? Wij stellen het met zorg voor jou samen!

Bloemen geef je niet zomaar. Je laat ermee zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft. Kortom: het is een heel persoonlijk cadeau. Daarom wil je wel dat de bloembinderij het boeket dat je cadeau geeft met zorg samenstelt en bezorgt. Dat snappen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis als geen ander. Daarom werken we met een ervaren creatief team en alleen de beste dagverse bloemen. Ook gaat ons assortiment met de seizoenen mee, zodat je het beste krijgt van wat er op dat moment van het jaar beschikbaar is.

Een boeket of bloemstuk wordt nog persoonlijker met een leuk kaartje met een tekst erop. Die voegen we daarom graag aan je bestelling toe. Het is dé manier om een gelukwens, felicitatie of hart onder de riem aan de ontvanger te geven.

Bekijk ons assortiment

Keuze uit de mooiste bloemen en boeketten om te laten bezorgen in Delden

Bloemen bezorgen in Delden en ver daarbuiten

Misschien ken je Bloembinderij Rick Vlieghuis omdat je zelf in Hengelo woont. Dan hoeft dat niet te betekenen dat je de bloemen ook in Hengelo wilt laten bezorgen. Degene aan wie je de bloemen wilt geven woont misschien wel in Delden of ergens anders in Nederland. Het kan ook zijn dat je zelf ergens anders woont, maar van een bekende hoorde dat je voor de mooiste bloemen bij ons moet zijn.

Voor de bezorging van je bestelling maakt het niet uit. Bloemen bezorgen doen we ook in andere plaatsen in Overijssel, zoals Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne en Boekelo. Voor alle andere locaties in Nederland is bezorging via Fleurop mogelijk. Het maakt dus niet uit waar de bloemen naartoe moeten; Bloembinderij Rick Vlieghuis is altijd dichtbij.

Bloemen bezorgen Enschede
Bloemen bezorgen Oldenzaal
Bloemen bezorgen Hengelo
Bloemen bezorgen Borne
Bloemen bezorgen Boekelo

Lang van je bloemen genieten

Van een volle bos rozen of een boeket met seizoensbloeiers wil je het liefste zo lang mogelijk genieten. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis geven we daarom 7 dagen vaasgarantie. Dat kunnen we doen omdat we onze bloemen elke ochtend vers bij de veiling halen. Bestel je diezelfde dag voor 1 uur ‘s middags, dan bezorgen we bloemen in Delden die we ‘s ochtends nog ophaalden. Verzorg jij ze daarna volgens de instructies die we je meegeven? Dan durven we te beloven dat je bloemen minimaal 7 dagen mooi staan.

De kans is zelfs groot dat je er na die 7 dagen nog steeds van geniet. Daarnaast zitten er in elke bos altijd een aantal langbloeiers. Als een deel van je bos is uitgebloeid, staan deze bloemen er nog prachtig bij. Geniet hier nog langer van door ze in een paar kleinere vaasje te zetten. Die geef je daarna verspreid door je woning een mooi plekje, of je zet ze gezellig bij elkaar.

Een begrip in Hengelo

Bloembinderij Rick Vlieghuis is al jarenlang een begrip in Hengelo. Het kan dus ook niet anders dan dat we ook veel bloemen bezorgen in Hengelo en omstreken, zoals Delden. Ons creatief team in de winkel stelt de bossen en boeketten voor bezorging met veel liefde en plezier voor je samen. Zodat je ook bij bezorging de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent.

Wil je iets bijzonders of juist iets persoonlijks? In onze webshop vind je het allemaal. Weet je wat ook een leuk en origineel cadeau is? Ons bloemenabonnement. Dan komen we zolang je wilt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een mooi bos verse bloemen met leen vaas bezorgen in Delden. Omdat de bloemen al in een vaas staan, hoeft de ontvanger niets anders te doen dan genieten!

Back To Top