Skip to content

Bloemen bezorgen in Hengelo

Bloemen bezorgen in Hengelo? Rick Vlieghuis regelt het!

Wil je bloemen laten bezorgen in Hengelo? Bijvoorbeeld om iemand te verrassen, te feliciteren of sterkte te wensen met een mooi boeket? Of wil je jouw eigen interieur een beetje opfleuren? Bestel dan een mooi boeket of bloemstuk bij Bloembinderij Rick Vlieghuis en wij bezorgen jouw bloemen in Hengelo. In ons online-assortiment vind je bloemen voor elke gelegenheid. Waarom geef je niet een keer een boeket cadeau als een vriend of vriendin jarig is? Of als een collega voor het eerst moeder of vader wordt? Dat is nog eens een leuke verrassing.

Bloemen bezorgen in Hengelo doen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis met veel plezier. Daarbij vinden we het belangrijk dat je bloemen in de beste conditie bij je thuis of degene aan wie je de bloemen geeft aankomen. Wij halen onze bloemen elke ochtend vers van de veiling en bezorgen ze daarom het liefst nog dezelfde dag. Bestel je daarom voor 1 uur ‘s middags? Dan staan we dezelfde dag nog bij jou of de ontvanger van de bloemen op de stoep. Dat doen we maar liefst 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag.

Wil jij iemand een echt mooi cadeau geven? Een cadeau dat uit je hart komt en laat zien hoeveel je om iemand geeft? Bestel je bloemen dan bij Bloembinderij Rick Vlieghuis en laat ze bezorgen in Hengelo en omgeving.

Rick Vlieghuis, De Bloemist In Hengelo

Een persoonlijk cadeau laat je met zorg samenstellen

Bloemen geef je niet zomaar. Je laat ermee zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft. Kortom: het is een heel persoonlijk cadeau. Daarom wil je wel dat de bloembinderij het boeket dat je cadeau geeft met zorg samenstelt en bezorgt. Dat snappen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis als geen ander. Daarom werken we met een ervaren creatief team en alleen de beste dagverse bloemen. Ook gaat ons assortiment met de seizoenen mee, zodat je het beste krijgt van wat er op dat moment van het jaar beschikbaar is.

Een boeket of bloemstuk wordt nog persoonlijker met een leuk kaartje met een tekst erop. Die voegen we daarom graag aan je bestelling toe. Het is dé manier om een gelukwens, felicitatie of hart onder de riem aan de ontvanger te geven.

Bekijk ons assortiment

Keuze uit de mooiste boeketten en bloemstukken

Bloemen bezorgen in Hengelo en ver daarbuiten

Misschien ken je Bloembinderij Rick Vlieghuis omdat je zelf in Hengelo woont. Dan hoeft dat niet te betekenen dat je de bloemen ook in Hengelo wilt laten bezorgen. Degene aan wie je de bloemen wilt geven woont misschien wel in Enschede of ergens anders in Nederland. Het kan ook zijn dat je zelf ergens anders woont, maar van een bekende hoorde dat je voor de mooiste bloemen bij ons moet zijn.

Voor de bezorging van je bestelling maakt het niet uit. Bloemen bezorgen doen we ook in andere plaatsen in Overijssel, zoals Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne en Boekelo. Voor alle andere locaties in Nederland is bezorging via Fleurop mogelijk. Het maakt dus niet uit waar de bloemen naartoe moeten; Bloembinderij Rick Vlieghuis is altijd dichtbij.

Bloemen bezorgen Enschede
Bloemen bezorgen Oldenzaal
Bloemen bezorgen Borne
Bloemen bezorgen Delden
Bloemen bezorgen Boekelo

Lang van je bloemen genieten

Van een volle bos rozen of een boeket met seizoensbloeiers wil je het liefste zo lang mogelijk genieten. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis geven we daarom 7 dagen vaasgarantie. Dat kunnen we doen omdat we onze bloemen elke ochtend vers bij de veiling halen. Bestel je diezelfde dag voor 1 uur ‘s middags, dan bezorgen we bloemen in Hengelo die we ‘s ochtends nog ophaalden. Verzorg jij ze daarna volgens de instructies die we je meegeven? Dan durven we te beloven dat je bloemen minimaal 7 dagen mooi staan.

De kans is zelfs groot dat je er na die 7 dagen nog steeds van geniet. Daarnaast zitten er in elke bos altijd een aantal langbloeiers. Als een deel van je bos is uitgebloeid, staan deze bloemen er nog prachtig bij. Geniet hier nog langer van door ze in een paar kleinere vaasje te zetten. Die geef je daarna verspreid door je woning een mooi plekje, of je zet ze gezellig bij elkaar.

Een begrip in Hengelo

Bloembinderij Rick Vlieghuis is al jarenlang een begrip in Hengelo. Het kan dus ook niet anders dan dat we ook veel bloemen bezorgen in Hengelo. Ons creatief team in de winkel stelt de bossen en boeketten voor bezorging met veel liefde en plezier voor je samen. Zodat je ook bij bezorging de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent.

Wil je iets bijzonders of juist iets persoonlijks? In onze webshop vind je het allemaal. Weet je wat ook een leuk en origineel cadeau is? Ons bloemenabonnement. Dan komen we zolang je wilt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een mooi bos verse bloemen met leen vaas bezorgen in Hengelo. Omdat de bloemen al in een vaas staan, hoeft de ontvanger niets anders te doen dan genieten!

Back To Top