Skip to content

Bloemen bezorgen in Oldenzaal

Prachtige bloemen voor elke gelegenheid

Een verjaardag, jubileum, trouwdag of geboorte… de gelegenheden om bloemen cadeau te geven zijn eindeloos. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis in Hengelo hebben we voor elke gelegenheid een mooie bos bloemen in ons online-assortiment. Zo bezorgen wij jouw bloemen in Oldenzaal. Neem gerust eens een kijkje om te ontdekken uit welke boeketten en bloemstukken je allemaal kan kiezen. Zie je daar een mooie bos voor jezelf tussen staan? Dan bestel je die er toch gewoon bij? Bloemen zijn niet alleen fijne cadeaus om te geven, maar ook kleurrijke accessoires die je interieur opfleuren.

Bestel je een boeket voor anderen of jezelf bij Bloembinderij Rick Vlieghuis? Dan bezorgen we die bloemen met veel plezier in heel Oldenzaal. Dat doen we maar liefst 7 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Alleen op de zondag moet je een dagje langer op je bloemen wachten. Onze bloemen halen we elke ochtend vers van de veilig. Om de bloemen zo vers mogelijk in huis te krijgen, bestel je voor 1 uur ‘s middags. Dan bezorgen we ze dezelfde dag nog op het adres dat je bij je bestelling aan ons doorgeeft. Zag je mooie bloemen in ons online-assortiment voor jezelf of een ander? Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis bezorgen we je bloemen in heel Oldenzaal en omgeving.

Rick Vlieghuis, De Bloemist In Hengelo

Een persoonlijk cadeau laat je met zorg samenstellen

Bloemen geef je niet zomaar. Je laat ermee zien dat je aan iemand denkt en om iemand geeft. Kortom: het is een heel persoonlijk cadeau. Daarom wil je wel dat de bloembinderij het boeket dat je cadeau geeft met zorg samenstelt en bezorgt. Dat snappen we bij Bloembinderij Rick Vlieghuis als geen ander. Daarom werken we met een ervaren creatief team en alleen de beste dagverse bloemen. Ook gaat ons assortiment met de seizoenen mee, zodat je het beste krijgt van wat er op dat moment van het jaar beschikbaar is.

Een boeket of bloemstuk wordt nog persoonlijker met een leuk kaartje met een tekst erop. Die voegen we daarom graag aan je bestelling toe. Het is dé manier om een gelukwens, felicitatie of hart onder de riem aan de ontvanger te geven.

Bekijk ons assortiment

Keuze uit de mooiste boeketten en bloemstukken

Bloemen bezorgen in Oldenzaal en ver daarbuiten

Misschien ken je Bloembinderij Rick Vlieghuis omdat je zelf in Hengelo woont. Dan hoeft dat niet te betekenen dat je de bloemen ook in Hengelo wilt laten bezorgen. Degene aan wie je de bloemen wilt geven woont misschien wel in Oldenzaal of ergens anders in Nederland. Het kan ook zijn dat je zelf ergens anders woont, maar van een bekende hoorde dat je voor de mooiste bloemen bij ons moet zijn.

Voor de bezorging van je bestelling maakt het niet uit. Bloemen bezorgen doen we ook in andere plaatsen in Overijssel, zoals Enschede, Oldenzaal, Delden, Borne en Boekelo. Voor alle andere locaties in Nederland is bezorging via Fleurop mogelijk. Het maakt dus niet uit waar de bloemen naartoe moeten; Bloembinderij Rick Vlieghuis is altijd dichtbij.

Bloemen bezorgen Enschede
Bloemen bezorgen Hengelo
Bloemen bezorgen Borne
Bloemen bezorgen Delden
Bloemen bezorgen Boekelo

Lang van je bloemen genieten

Van een volle bos rozen of een boeket met seizoensbloeiers wil je het liefste zo lang mogelijk genieten. Bij Bloembinderij Rick Vlieghuis geven we daarom 7 dagen vaasgarantie. Dat kunnen we doen omdat we onze bloemen elke ochtend vers bij de veiling halen. Bestel je diezelfde dag voor 1 uur ‘s middags, dan bezorgen we bloemen in Oldenzaal die we ‘s ochtends nog ophaalden. Verzorg jij ze daarna volgens de instructies die we je meegeven? Dan durven we te beloven dat je bloemen minimaal 7 dagen mooi staan.

De kans is zelfs groot dat je er na die 7 dagen nog steeds van geniet. Daarnaast zitten er in elke bos altijd een aantal langbloeiers. Als een deel van je bos is uitgebloeid, staan deze bloemen er nog prachtig bij. Geniet hier nog langer van door ze in een paar kleinere vaasje te zetten. Die geef je daarna verspreid door je woning een mooi plekje, of je zet ze gezellig bij elkaar.

Een begrip in Hengelo

Bloembinderij Rick Vlieghuis is al jarenlang een begrip in Hengelo. Het kan dus ook niet anders dan dat we ook veel bloemen bezorgen in Hengelo en omstreken, zoals Oldenzaal. Ons creatief team in de winkel stelt de bossen en boeketten voor bezorging met veel liefde en plezier voor je samen. Zodat je ook bij bezorging de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent.

Wil je iets bijzonders of juist iets persoonlijks? In onze webshop vind je het allemaal. Weet je wat ook een leuk en origineel cadeau is? Ons bloemenabonnement. Dan komen we zolang je wilt wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks een mooi bos verse bloemen met leen vaas bezorgen in Oldenzaal. Omdat de bloemen al in een vaas staan, hoeft de ontvanger niets anders te doen dan genieten!

Back To Top